Schatgravers

Schatgravers


YML coaching en training organiseert regelmatig workshops en trainingen. Tijdens de verschillende trainingen staan elke keer verschillende thema’s centraal, zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie en aandacht!
De trainingen en workshops kunnen aageboden worden op uw locatie. 

2020 -2021 kinderen

Schatgravers voor kinderen

Het spel Schatgravers wordt regelmatig gespeeld met kinderen tijdens een coachsessie. Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier kennis maken met het spel. Vaak spelen ze het spel dan met de coach 1 op 1 of met kinderen die ze (nog) niet kennen.


Maar ook in groepjes die elkaar al wel kennen, zoals een klas, sportteam of groepje vrienden/vriendinnen, is het waardevol het spel te spelen, zodat ze elkaar op een andere manier leren kennen en waarderen.


Het spel is ook leuk in te zetten bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Neem contact op voor de mogelijkheden als dit je leuk lijkt voor jouw zoon/dochter.

 


Zaterdag 25 januari 13.00 - 15.00 uur

Kosten € 35,- inclusief alle materialen

2020-2021 ouders


Schatgravers voor ouders

Zin in een creatieve en gezellige workshop? Een workshop die je doet groeien en glunderen als kind en ouder?  

De workshop Schatgravers voor ouders wordt georganiseerd op een avond of zaterdag. In een klein groepje (max. 8 personen) speel je het spel, maak je écht contact met elkaar en krijg je speelsuggesties mee naar huis. Het spel neem je aan het eind mee zodat je het ook écht gaat inzetten thuis en ongetwijfeld het hele gezin enthousiast krijgt. De kosten voor deze 2 uur durende workshop bedragen 80 euro per persoon (en dit is incl. spel van 35 euro). Als je een groepje van minimaal 4 personen bij elkaar verzameld krijgt, is het ook mogelijk de workshop bij jullie thuis te geven.


Het levert zelfkennis, zelfvertrouwen, positiviteit en verbondenheid op!
Met het spel 'Schatgravers' gaan we op zoek naar jouw eigenschappen en brengen we ze in beeld! Jij in beeld! En je kind in beeld!

Benieuwd geworden?

Neem contact op voor de mogelijkheden als dit je leuk lijkt voor jouw gezin.


Woensdag 5 februari 20.00- 21.30 uur

Kosten € 40,- inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Exlcusief spel, deze is wel bij mij aan te schaffen dus geef een seintje als je dat graag wilt!

2020-2021 leerkrachten, IB-er, kinder coach,..


Schatgravers voor professionals

YMLCoaching is licentiehouder van het spel Schatgravers en mag deze workshop dus ook aanbieden aan professionals.


Elk van de eigenschappen van je kind(eren) is een verborgen schat. Om erachter te komen welke dat zijn moet je kind(eren) gaan schatgraven. “Schatgravers” is dan ook de titel van het kaartenspel dat ik als trainer/coach gebruik met de wens dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren zich bewust worden van hun capaciteiten. Het spel dat zowel in de klas als in gezinsverband kan worden gespeeld bestaat uit schatkaartjes, waarop kinderen waardevolle eigenschappen van zichzelf en hun medespelers ontdekken, en ‘speelse maar diepgravende opdrachten’.
Samen maak je éen ontdekkingsreis’ die alle deelnemers raakt. Benieuwd geworden?

Neem contact op voor de mogelijkheden als dit je leuk lijkt.


Datum.tijd  volgt

Kosten € 99,- inclusief koffie, thee en iets lekkers. Exlcusief spel, deze is wel bij mij aan te schaffen dus geef een seintje als je dat graag wilt!